SENTRON LD 5000

Gázmotorolajok (SENTRON) - Energia

Kiszerelések

20 liter
205 liter
1040 liter

SENTRON LD 5000

SENTRON LD 5000

Válassza a SENTRON természetes gázmotorolajat, amely leginkább megfelel az Ön motorjának és erőművének üzemi teljesítményéhez!!!
A SENTRON termékcsalád meghosszabbított olajélettartamot és a motor kiváló lerakódás és kopás elleni védelmét biztosítja a legtöbb alkalmazás során.

  • A SENTRON természetes gázmotorolajok prémium teljesítményű, hosszú élettartamú motorolajok gázmotorokhoz és beépített kompresszorokhoz a széleskörű alkalmazások terén.
  • A SENTRON LD 5000 meghosszabbított igénybevételi intervallummal üzemel, miközben teljesíti az OEM által meghatározott használt olaj kritériumait, mely alacsonyabb karbantartási költségeket eredményez, és fokozza a termelékenységet és a megbízhatóságot.

 

  • A SENTRON LD 5000 kiemelkedő kopásálló védelme előzimeg a hengeralátétek horzsolását és a dugattyú gyűrűkopását, miközben csökkenti a korom lerakódást, a dugattyúk nagyfokú tisztasága mellett.
  • Kiváló teljesítményt nyújt akár 200%-al hosszabb igénybevételi intervallumhoz és kivételes mindenre kiterjedő motorvédelmet biztosít a maximális megbízhatóság és megtakarítások érdekében*, széleskörű hőmérsékleti tartományokban. A felhasznált adalékanyag és alapolajtechnológia több, mint 28 millió helyszíni tesztüzemórán már bizonyított.
  • A Petro-Canada ajánlja Caterpillar, GE Jenbacher, MWM, MAN, MTU és Wärtsilä és más turbótöltős vagy természetes beszívású, sztöchiometrikus vagy szegényes égésű motorokhoz, melyek alacsony hamutartalmú gáz motorolajat igényelnek. Alkalmas a katalizátoros átalakítókkal felszerelt motorokban történő használatra is.
  •  Alkalmas a következő OEM-ekeseténtörténőfelhasználásra:

    Caterpillar G3300 - G3600, Waukesha 220GL ésmindenkogenerációs, GE Jenbacher A 2, 3, 4, 6, 9 típus, MTU Onsite Energy (korábban MDE) 400 sorozattermészetesgáz, MAN természetesgáz, Perkins 4000 sorozat, Guascor FGLD & SFGLD természetesgáz, MWM (korábbanDeutz) mindengáztípus, Rolls Royce Bergen BV-G, KG (1,2,3) és CR-G vezetékesgáz, továbbá Cooper Bessemer (4-ütemű), Superior (4-ütemű), Cummins (minden QSV, QSK, kivéve 19G), Wärtsilä 150SG, 175SG, 220SG, 25SG, 28SG, 34SG, 32DF, 34DF, 50DF, Waukesha GL-220 vezetékesgáz, BU Drive, Schnell

    *A teljesítmény eredmények változhatnak az olyan tényezők következtében, mint, de nem kizárólag erre korlátozódva: motor optimalizáció, terhelés, üzemanyag gázminősége, megfelelő karbantartás, motor és alkalmazástípusa.