Penzz-Impex Kft.

Ismerje meg cégünk több, mint két évtizedes történetét, a hivatalos beszállító partnereinket és küldetésünket.

A PENZZ-IMPEX Kft. Hivatalos beszállító partnereink:

Cégalapítás

Első képviselet megalakulása

Együttműködés a Petro-Canada-val

Telephely fejlesztés állami támogatással

Történetünk

PENZZ-IMPEX Kft. 1995. évben alapított Magyarországon bejegyzett vállalkozás, amely kifejezetten azért jött létre, hogy közvetlenül gyári képviseletként működjön és a magyar piacon a kenőanyag és ipari tisztítószer forgalmazásban tevékenykedjen.

Mivel a vállalkozás közvetlen gyári képviseletet lát el, eladási koncepció szerint közvetlenül a „gyártótól a felhasználóig” eladási stratégiát képviseli.
PENZZ-IMPEX Kft.-nek ezáltal lehetősége van a kialakult minőség-, teljesítmény-arányos áraktól eltérő árkedvezmények biztosítására.

A termékek teljesítik és több esetben túl is szárnyalják a jelenleg használt kenőanyagok teljesítményszintjét (Új generációs termékek).

A teljes választék lehetővé teszi a kenőanyagok többcélúsága miatt, hogy a jelenleginél kevesebb fajtaválasztékkal dolgozzunk.
Jelenleg Magyarországon a PENZZ-IMPEX Kft. által forgalmazott termékválaszték szinte teljes mértékben lefedi a járműipar, ipar, mezőgazdaság és speciális kenéstechnikai szakterületeket.

PENZZ-IMPEX Kft. -hogy még versenyképesebben képviseltesse a vele kapcsolatban lévő cégek érdekeit - 2005-ben megszerezte a Petro-Canada termékek hivatalos magyarországi disztributori státuszát. A Petro-Canada a világ legnagyobb 99,9 %-os tisztaságú alapolajgyártójaként különleges minőségű kenőanyagosztályba tartozó kenőanyagokat állít elő, amely az Európában forgalmazott hagyományos olajoktól eltérően egy vízfehér alapolajból készül.

Közel 900 féle kenőanyaggal dolgozunk, és az ipar minden szakterületére kínálunk megoldást.
 
FEJLESZTÉS:
Kedvezményezett neve: PENZZ-IMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató korlátolt felelősségű társaság
A fejlesztés tárgya, célja: PENZZ-IMPEX Kft. raktárépületének átalakítása, eszközparkjának bővítése
A szerződött támogatás összege: 9 999 973 Ft
A projekt tartalmának részletes bemutatása:
  • Technológiai fejlesztést eredményező új eszköz beszerzése (hidraulikus raklapemelő beszerzése)
  • Ingatlan átalakítás, melynek keretében az épület homlokzata, falazata átalakításra kerül. A beruházás részeként teherhordó burkolat, korszerű szellőzőrendszer és szekcionált kapu kerül kialakításra, és megvalósul a külső ablakok teljes cseréje is.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.30.

 

Küldetésünk

VEZETŐ FENNTARTHATÓSÁG
PENZZ-IMPEX Kft. a HollyFrontier csoporttal azonosulva az úgynevezett „hármas jövőkép” megvalósítására törekszik, kihívást jelentve ezzel számunkra abban, hogy felelősségteljesen fejlesszük forrásainkat a három kritérium:
  • egészséges környezet,
  • erős gazdaság és
  • szociális jólét egyensúlyban tartásával.
Jellemzően az emberek a három tényezőre egymástól függetlenül tekintenek. Számunkra azonban a fenntartható fejlődés a három tényező együttes kapcsolatának egységét és az üzletünkben történő alkalmazását jelenti az új kihívások teljesítésére.
Miközben a fenntartható energia elkötelezett hívei vagyunk, a kiváló teljesítményt biztosító, környezetbarát termékeinkkel segítünk maximálisan kielégíteni korunk energiaszükségletét.
Innovatív termékeink hatékonyságot, pl. csökkentett energiafogyasztást eredményeznek, amelyek az üzleti élet és a környezet javát szolgálják.
A hosszabb élettartamú kenőanyagok kevesebb olajfogyasztást jelentenek. A jobb üzemanyag-hatékonyság csökkenti a fogyasztás és a kibocsátás szintjét.
 

A PENZZ-IMPEX Kft. SZOLGÁLTATÁSAI:

  • PENZZ-IMPEX Kft. saját raktárából, 48 órán belül az ország minden pontjára szállít.
  • PENZZ-IMPEX Kft. vállalja, hogy a potenciális vásárlók, cégek szakembereivel együttműködve, illetve segítségével elvégzi azok teljes kenéstechnikai igényének felmérését, illetve annak továbbfejlesztésében is részt vállal. Igény esetén szakembert biztosít a fenti kenéstechnikai feladatok legjobb megoldásához (kenéstechnikai szaktanácsadás, alkalmazás technikai kérdésekben) – díjtalanul.
  • PENZZ-IMPEX Kft. partnereitől díjmentesen szállíttatja el az üzemi körülmények között keletkezett, elhasznált olajokat. Az elszállítást hivatalos környezetvédelmi jogosítvánnyal rendelkező partnercég végzi, mellyel szerződéses jogviszonyban áll a cég. Az elszállítás során a PENZZ-IMPEX Kft. partnercége a szükséges 'SZ' jegyeket biztosítja és az átvételről tanúsítványt is ad.