SENTRON CG 40

Gázmotorolajok (SENTRON) - Energia

Kiszerelések

205 liter
1040 liter

SENTRON CG 40

SENTRON CG 40

A SENTRON CG 40 kivételes teljesítményű, közepes hamutartalmú biogázmotorolaj. A SENTRON termék család meghosszabbított olajélettartamot és a motor kiváló lerakódás és kopáselleni védelmét biztosítja a legtöbb alkalmazás során. 

  • A SENTRONTM természetes gázmotorolajok prémium teljesítményű, hosszú élettartamú motorolajok gázmotorokhoz és kompresszorokhoz a széles körű alkalmazások terén.
  • Kiemelkedő kopásálló védelem előzi meg a henger alátétek horzsolását és a dugattyúgyűrű kopását, miközben csökkenti a koromlerakódást.
  • SENTRON CG 40 (0.92 tömeg % hamu)
  • Kifejlesztve a kemény üzemi körülmények között működő 4-ütemű gázmotorokhoz, mint kogenerációs, szennyvíztelepi vagy savanyúgáz vagy alacsony halogéntartalmú szeméttelepi gázalkalmazások.
  • Alkalmas a katalizátoros átalakítókkal felszerelt motorokban történő használatra.Nem ajánlott néhány katalizátoros átalakítókkal felszerelt motorba, különösen, ha a katalizátorérzékenya megemelkedett cink- és foszfortartalomra, szemben a hagyományos NGEO szintekkel.

Alkalmas a következő OEM-ek esetén történő felhasználásra:

Waukesha minden kogenerációs, MAN speciálisgáz/minden motormodell, MTU Onsite Energy (korábban MDE) 400 sorozat, 28xx és 30xx, Cooper Ajax/Superior, MWM (korábbanDeutz), GE Jenbacher B és C 2&3.