REFLO XL Synthetic Blend

Ammónia hűtőkompresszor olaj (REFLO) - Élelmiszerfeldolgozás, ital.- és gyógyszergyártás

Kiszerelések

20 liter
205 liter

REFLO XL Synthetic Blend

REFLO XL Synthetic Blend

A Petro-Canada REFLO XL Synthetic Blend ammónia hűtőkompresszor fluid az ipari hűtőrendszerekben használatos kenőanyag. Ez a kenőanyag azért került kifejlesztésre, hogy felülmúlja a paraffin és naphthenic hűtő-kompresszor olajakat azon célból, hogy meghosszabbítsa a berendezések élettartamát és a teljes üzemi idő alatt jelentős csökkenjenek a működési költségek.

  • A REFLO XL Synthetic Blend olaj speciálisan a Petro-Canada által szabadalmaztatott egyedi 99,9% kristálytiszta, vízfehér HT szintetikus alapolajok és nagy teljesítményű adalékok felhasználásával készül ez a termék, „mely az egyik legtisztább a világon". A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a szabad szennyeződések megakadályozzák a hűtőközegek teljesítőképességét; azonban a kristálytiszta alapolajnak és a speciálisan válogatott adalékok által legyártott REFLO 68A tisztaságának köszönhetően a szabad szennyeződések képződése szinte megszűnik. Az eredmény egy olyan hűtőkompresszor kenőanyag, amely a megbízhatóságon túl hosszú és tartós idejű teljesítmény és jelentős működési költség megtakarítást biztosít.
  • A REFLO hűtőkompresszor olajok megbízható és optimális teljesítményről gondoskodnak a kereskedelmi ammónia hűtőkompresszor-rendszerekben.
  • A REFLO XL Synthetic Blend hűtőkompresszorolaj hűtőközege: Ammónia R717
  • A REFLO XL Synthetic Blend nagyon erős alacsony hőmérsékleti folyékonyságot nyújt és használható ammónia hűtőrendszerekben, melyeknél az elpárolgási hőmérséklet -45°C-ig terjed.
  • A REFLO XL Synthetic Blend erős termikus és oxidációs stabilitása révén csökkenti a meghibásodást, így hosszabb olajélettartamhoz vezet a kevesebb csere és a költséges állásidő lecsökkentése érdekében.
  • A REFLO XL Synthetic Blend kifejezetten tömítésduzzasztó hatóanyaggal készül a tömítés zsugorodásának csökkentése érdekében.
  • A REFLO XL Synthetic Blend fokozott kopásálló képességgel bír a berendezés hosszabb élettartamáért.
  • A REFLO XL Synthetic Blend keverhető hasonló paraffinos ásványi olaj alapú termékekkel.
  • NSF H2* regisztrációval rendelkezik, továbbá a Kanadai Élelmiszer-ellenőrző Felügyelet által regisztrált termék.
 
 
 

Megfelel a következő gyártmányokhoz:

Bitzer, Frick, Frigoscandia, Grasso, Howden, Huppman GMBH, Mycom (csavar és dugattyús kompresszorok esetében), Sabroe, Sullair, York, Vilter, Gram, J&E Hall, FES, Dunham-Busch. 

*NSF H2: A kenőanyag nem érintkezhet élelmiszerrel

Megjegyzés: Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a REFLO termékek nem javasoltak az eltérő vegyi szerkezettel rendelkező kompresszor kenőanyagok utántöltésére. Pl. a REFLO A, XL (paraffinos) és Synthetic (PAO) nem keverhető nafténes vagy aromás típusú fluidokkal. A REFLO CFC nafténes fluid és nem keverhető paraffinos kenőanyagokkal. Amennyiben ez mégis előfordul, növekszik a tömítés meghibásodásának/szivárgásnak a kockázata, valamint csökken a teljesítmény.