REFLO Syn 68A Low temp FLUID

Ammónia hűtőkompresszor olaj (REFLO) - Élelmiszerfeldolgozás, ital.- és gyógyszergyártás

Kiszerelések

205 liter

REFLO Syn 68A Low temp FLUID

REFLO Synthetic 68A
 
A Petro-Canada REFLO Synthetic 68A egy teljesen szintetikus polialfa-olefin/alkil-benzol alapú ammónia hűtőkompresszor kenőanyag, amelyet az ipari hűtőrendszerekben használnak. A Reflo Synthetic 68A terméket úgy fejlesztették ki, hogy felülmúlja az oldódó finomított paraffin és naftén hűtőkompresszor olajakat a meghosszabbított üzemélettartamával, miközben jelentősen csökkenti az üzemelési költségeket. 
  • A REFLO 68A olaj speciálisan a Petro-Canada által szabadalmaztatott egyedi 99,9% kristálytiszta, vízfehér HT szintetikus alapolajok és nagy teljesítményű adalékok felhasználásával készül ez a termék, „mely az egyik legtisztább a világon". A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a szabad szennyeződések megakadályozzák a hűtőközegek teljesítőképességét; azonban a kristálytiszta alapolajnak és a speciálisan válogatott adalékok által legyártott REFLO 68A tisztaságának köszönhetően a szabad szennyeződések képződése szinte megszűnik. Az eredmény egy olyan hűtőkompresszor kenőanyag, amely a megbízhatóságon túl hosszú és tartós idejű teljesítmény és jelentős működési költség megtakarítást biztosít.
  • A REFLO hűtőkompresszor olajok optimális teljesítményről gondoskodnak a kereskedelmi hűtőkompresszor-rendszerekben.
  • A REFLO Synthetic 68A hűtőközege: Ammónia R717
  • A REFLO Synthetic 68A teljesen szintetikus PAO, kifejezetten tömítésduzzasztó hatóanyaggal előállítva.
  • A REFLO Synthetic 68A kiváló teljesítményt mutat extrém alacsony hőmérsékleteken, mint a levegő-befúvó fagyasztókban, melyeknek nagyon alacsony az elpárolgási hőmérséklete (-45°C vagy hidegebb).
  • A Reflo Synthetic 68A keverhető ásványi olajokkal, mint hidrokezelt (HT) és oldószeres finomítású (SR) paraffinokkal és nafténekkel.
  • A Reflo Synthetic 68A olaj kompatibilis a megszokott elasztomerekkel, festékekkel és műanyagokkal (NBR, FKM, SBR, CR, NR, MVQ).

Megjegyzés: Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a REFLO termékek nem javasoltak az eltérő vegyi szerkezettel rendelkező kompresszor kenőanyagok utántöltésére. Pl. a REFLO A, XL (paraffinos) és Synthetic (PAO) nem keverhető nafténes vagy aromás típusú fluidokkal. A REFLO CFC nafténes fluid és nem keverhető paraffinos kenőanyagokkal. Amennyiben ez mégis előfordul, növekszik a tömítés meghibásodásának/szivárgásnak a kockázata, valamint csökken a teljesítmény.