Bestril 710

Kenőolajok a kohászat részére - Fémmegmunkálás és hidegalakítás

Kiszerelések

50 liter
180 kg

Bestril 710

BESTRIL 710

Sárgaréz-, réz hengerlési és húzási fémmegmunkálási folyamatokhoz alkalmazott kenőolaj

A BESTRIL 710 terméket kifejezetten a nem vastartalmú fémek hengerelési alkalmazásainál használják, főként réz és sárgaréz esetén.

Tulajdonságok

A BESTRIL 710 kénmentes és olyan egyéb adalékanyagokat tartalmaz, amelyek a réz ötvözetekkel nem lépnek reakcióba, kölcsönhatásba. A termék klórmentes. Mentes a klór származékoktól, amely az összetevők oxidálódását idézheti elő.

A BESTRIL 710 terméket kifejezetten a hőkezelés (temperálás) során keletkező üledékképződés elkerülésére fejlesztették ki, amely további deformációs folyamatokat eredményezne.

Alkalmazás

A BESTRIL 710 terméket hígítatlanul használják, egyéb olajokkal történő keverés nélkül, mivel inkompatibilitás léphet fel.

Alkalmazása keringetéssel javasolt, az olaj hosszabb élettartama érdekében javasolt a szűrők használata. Ellenkező esetben engedélyezett az ülepítés, és a rendszer, valamint a mennyiségek a telepítéshez fognak igazodni.

A határértékeket túllépése esetén, hőcserélők telepítés válik szükségessé, vagy be kell állítani a mennyiséget az installáláshoz.

Fizikai-kémiai jellemzők

*Megjelenés (M014.00)

Tiszta borostyánsárga folyadék

*Viszkozitás 40°C-on, cSt (A002.01)

6,5 – 8,5

Viszkozitás 50°C-on, °E

1,46

Lobbanáspont °C

132

Folyáspont °C

-3

 

Sűrűség 20°C-on, g/cm3

0,837

*Specifikus értékek