BESCUT 1

Kenőolajok a kohászat részére - Fémmegmunkálás és hidegalakítás

Kiszerelések

185 kg

BESCUT 1

BESCUT 1

Tiszta vágóolaj fémmegmunkáláshoz, klórmentes

Leírás

Vágóolaj könnyű acélok (F-212, F211 stb.), valamint színesfém ötvözetek általános és automatikus megmunkálásokhoz stb., ezért BESCUT 1 univerzális típusú terméknek tekinthető.

Tulajdonságok

A BESCUT 1 speciális adalékcsomagot tartalmaz, amely alacsony nyomású vágási tulajdonságokat biztosít a termék számára. Emellett antioxidáns és korróziógátló adalékokat is tartalmaz a gép hasznos élettartamának és karbantartási intervallumának meghosszabbítására. Alacsony viszkozitásának köszönhetően a BESCUT 1 tökéletes hűtési kapacitást mutat az esztergálási műveletek során.

Előnyök

  • Jó hűtési kapacitás
  • Sima felületek a megmunkált daraboknál.
  • Klórmentes.

Alkalmazás

BESCUT 1 terméket az előírásoknak megfelelően, vízzel vagy bármely más termékkel történő keverés nélkül kell alkalmazni.

A termék tulajdonságainak elvesztésének elkerülése érdekében nem ajánlott a BESCUT 1 más vágóolajokkal történő keverése. Amennyiben a BESCUT 1-et olyan gépbe töltik be, amely azt megelőzően egy másik termékkel dolgozott, célszerű a másik termék gépből való teljes leengedése, eltávolítása. A gépet lehetőség szerint tisztítani kell egy erre a célra megfelelő termékkel, például a NET-GUM-nal, majd a berendezés átmosása és további bőséges öblítése, szárítása szükséges a BESCUT 1-gyel való feltöltést megelőzően.

Fizikai-kémiai jellemzők

Megjelenés:

Tiszta folyadék

Szín:

Borostyán

Viszkozitás 40°C-on (cSt):

20 - 26

Réz korrózió:

Negatív

Acél korrózió:

Negatív

Klórtartalom:

Nem tartalmaz.

Lobbanáspont (°C):

Min. 190 °C