Beslux Sincart 220 W

Ipari olajak

Kiszerelések

5 liter

Beslux Sincart 220 W

BESLUX SINCART 220 W

Szintetikus olaj magas hőmérsékleten történő kenéshez

Magas hőmérsékleti szintetikus hajtómű olajok

BESLUX SINCART egy hosszú élettartamú szintetikus olaj, amelyet a fogaskerékhajtásokhoz, fékberendezésekhez, forgó– és csúszócsapágyak keringető rendszereihez fejlesztettek ki. Széles körű használhatósága megfelelő az ipari alkalmazásokhoz, mint a textil-, papír-, cement-, hajtóműgyártás, fém és fa, műanyag, üvegszármazékok stb. esetén.

Jól ellenáll magas hőmérsékletnek, maximum határ 200C.

Leírás

BESLUX SINCART 220 W olajak kiváló kopásálló tulajdonsággal, kiemelkedő oxidációs stabilitással, alacsony dermedésponttal rendelkeznek, semlegesek a fémekhez, alumíniumhoz és rézötvözetekhez. Ellenállnak a mechanikai nyírásnak vagy a hőmérsékleti ingadozásoknak.

Nagyon jó viszkozitási-hőmérsékleti viszonnyal rendelkeznek. Magas az életkori stabilitásuk és alacsony a súrlódási együtthatójuk.

Nagyon jó viszkozitás-megtartó tulajdonsággal rendelkezik, a megadott hőmérsékleti határig. Emellett kiváló öregedésgátló- és nyírás-stabilitás tulajdonságokkal is bír.

Nagyon alacsony súrlódási együtthatóval rendelkezik, azaz képes a vízszennyeződést akár 1% -ig is megtartani. Ez teszi a legmegfelelőbb hajtóműolajjá, még olyan gépek esetében is amelyek magas páratartalomnak vannak kitéve.

Figyelmeztetés

BESLUX SINCART 220 W nem keveredik az ásványi olajakkal, sem egyéb más szintetikus olajjal, amely polyglykol alapú olaj. A maximális teljesítményért a BESLUX SINCART 220 W tökéletesen tiszta alkotóelemei alkalmazhatóak.

Fizikai-kémiai jellemzők

 Viszkozitás (ISO-3448)

220

Megjelenés

színtelen

*Viszkozitás 100°C-on, cSt

39

*Viszkozitás 40°C-on, cSt

198-242

Viszkozitási Index min.

225

Folyáspont °C max.

-36

Rézkorrózió 3 óra/100°C

1a

Heggedési terhelés, kg

180 perc

Fém korrózió (desztillált víz)

teljesíti

Kopási átmérő

1’/70 kg mm max.

0.40