Beslux Grafol 320

Ipari olajak - Ipari felhasználások

Kiszerelések

5 liter

Beslux Grafol 320

BESLUX GRAFOL 320

Magas hőmérsékleti grafit kenőanyag

Beslux Grafol 320 termék bármely ipari területen alkalmazható a magas hőmérsékletű, nyitott gépezetek kenésére. Szállító láncok, alacsony sebességű görgős és golyós csapágyak, csavarmenetes tengelyek, csúszócsapágyak, csapágyperselyek stb. esetén történő alkalmazásra szánt kenőanyag a kerámia, acélipar, élelmiszeripar (pékség és cukrászat), vegyipar (üveg) számára.

Leírás és tulajdonságok

Beslux Grafol 320 egy szintetikus összetevőkben lévő grafit eloszlású termék, mely hőmérsékleti stabilitást nyújt. A szintetikus összetevők 250°C hőmérsékleten szállító és párologtató hatást váltanak ki, egy vékony kenő filmréteget hagynak, amely akár 600°C hőmérsékletig is megmarad. Rugalmas-hidrodinamikus kenést nyújt 200°C hőmérsékletig, 200-300°C között elegyített kenőanyagot, és 300-500°C fölött száraz kenőanyagot biztosít.

Beslux Grafol 320 nem képez üledéket, sem szénlerakódást, és nem tartalmaz ásványi olajakat, szappant vagy súrlódó összetevőket (hamut).

Beslux Grafol 320 minimális mennyisége alkalmazható egy vékony kenő filmréteg biztosítására. Kerülni kell a kenőanyag-felhasználás túlzását, amely a csapágyak elakadását okozhatja.

Beslux Grafol 320 megoldja a magas hőmérsékleti kenési problémákat. Alkalmazása esetén javul a karbantartás, és a termék kitűnő eredményei érvényesülnek.

Figyelmeztetés

A csapágyaknál történő használat esetén ahányszor csak alkalmazzuk, a Beslux Grafol 320 termék mennyisége nem haladhatja meg a csapágy burkolat befogadó-képességének 1/3-át. A Beslux Grafol 320 terméket az új vagy tiszta csapágyon kell alkalmazni, miután az előző zsírmaradványt tökéletesen eltávolítjuk.

NEM ALKALMAZHATÓ HIPOID HAJTÓMŰVEKBEN AZ AUTÓIPARBAN!

Fizikai-kémiai jellemzők

A koncentrált olaj jellemzői, előző betöltés

Megjelenés

Szürkés viszkózus kenőanyag

Sűrűség 20°C-on, g/ml

0.95

Viszkozitás 25°C-on, cSt

2000-2500

Lobbanáspont, °C

min. 260

Hegedési terhelés, kg

min. 240