Beslux Ramca 4200

Ipari olajak

Kiszerelések

5 liter

Beslux Ramca 4200

BESLUX RAMCA 4200

Magas viszkozitású szintetikus olaj magas hőmérsékleti lánckenéshez

Alkalmazás

A szintetikus olajat az ipari alkalmazásokhoz fejlesztették ki, mint láncok, kombinált láncok és görgők, sínek, csúszó alkatrészek stb., és minden mechanizmushoz, melyek olajkenést igényelnek 230°C hőmérsékletig.

Leírás és előnyök

A Beslux Ramca 4200 nagyon jól tapadó kenőolaj, melyet a szállítószalagok kézi vagy szivattyús alkalmazáshoz fejlesztettek ki. Alacsony sebességű, magas hőmérsékleten üzemelő nyitott hajtóművek a textil-, faiparban stb…

A Beslux Ramca 4200 világos színű szintetikus olaj, mely jó terhelhetőséget és megfelelő áthatolhatóságot mutat a nedvesítő képesség biztosítása érdekében a fém csúszó alkatrészeken. A filmréteg jó fémvonzó (mágneses) tulajdonsággal rendelkezik.

A Beslux Ramca 4200 olaj kémiailag stabil, hőmérsékletileg tartós és csökkenti az elpárolgásból származó üledéket. Ellenáll a magas hőmérsékletnek még hosszú időtartam esetén is, és kiváló kopásgátló, megfelelő kenőanyag a textiliparban bemutatott késztermékek ellenében.

A Beslux Ramca 4200 olaj kerüli a szétfröccsenést nagy sebesség esetén, és ennek következtében a szerkezet összekoszolódását is.

A Beslux Ramca 4200 olaj gondoskodik a pályák és láncok tisztaságáról az ebből következő kenési költségcsökkentéssel, hosszabb tiszta működést nyújt és alacsonyabb energiafogyasztást. Az optimális termékhatékonyság elérhető a gép hidegindításánál is.

A lánc típusa határozza meg a kenőrendszert és az üzemelési feltételeket, ahogyan az alkalmazandó újrakenési ciklusokat és a mennyiséget is.

Figyelmeztetés

Az optimális eredmény elérése érdekében tiszta láncon kell alkalmazni. Amennyiben koszos láncra történik a felvitel, úgy a kenési körülmények javulnak az üledék csökkenése következtében, azonban az újrakenési intervallumok rövidülnek.

 

Fizikai-kémiai jellemzők

 

BESLUX RAMCA

 

4200

Sűrűség g/ml

0.95

Viszkozitás 40°C-on, cSt

3900 – 4500

Viszkozitási index min.

125

Lobbanáspont °C

>260

Folyáspont °C

<-6

Rézkorrózió, 3 óra/100°C

1a

Savszám mgKOH/g

<0.45