Ismerje meg PETRO-CANADA újgenerációs DURON motorolaj termékcsaládját! Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

  • Prémium, Kanadában gyártott minőség.
  • Túlszárnyalja a LEGÚJABB teljesítményt, az API CK-4/SN és más európai motorgyártók (OEM) előírásait! 
  • A világ legtisztább alapolajának ötvözésével, 99,9%-ra kifinomított, szintetikus teljesítményű fehér alapolajból készül.

A Petro-Canada Lubricants Inc. (PCLI) örömmel jelenti be, hogy a DURONTM új generációs termékcsaládja elnyerte a Frost & Sullivan 2018-as Új Termék Innovációs Díját. Tíz kulcsfontosságú kritériumot, többek között a megbízhatóságot, a minőséget és az ügyfélszolgálati tapasztalatokat összehasonlítva a DURON új generációs termékei elismerésben részesültek a termékinnováció és a jövőbeni piaci igények kiszolgálására való felkészülés tekintetében.
A díj elismeri a termék hozzáadott értékkel járó előnyeit és a vásárlók részére nyújtott megemelkedett befektetési megtérülést (ROI), ami viszont a termelékenység és a nyereségesség megnövekedéséhez vezet.
A Frost & Sullivan díjazási beszámolója szerint a PCLI DURON új generációs nagy teljesítményű motorolajai „nagyobb hatékonyságot nyújtanak a motorvédelem, a tartósság, a hosszabb olajleeresztési intervallumok és a motoralkatrészek kopásának csökkentése szempontjából”. Továbbá a DURON új generációs termékcsalád megbízhatóságát és kialakítását elmondhatóan „tovább erősíti a pozitív vásárlási élmény”.