VULTREX MPG SYNTHETIC ARCTIC

Kenőzsírok (PRECISION, PEERLESS, THERMEX, VULTREX) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

400 g
17 kg
54 kg
175 kg

VULTREX MPG SYNTHETIC ARCTIC

VULTREX MPG SYNTHETIC ARCTIC 

A Vultrex MPG Synthetic Arctic egy szintetikus zsír, melyet a különösen hideg időjárási feltételeknél történő használatra terveztek az ipari berendezésekhez, mint pl. lapátok, horgonykötelek, exkavátorok, vontatott berendezések és más lassan mozgó járművek.

  • A VULTREX MPG zsírok magas cseppenésponttal rendelkező heavy duty zsírok, melyek alumínium-komplex sűrítőt és magas viszkozitású alapolajat tartalmaznak. Kiemelkedő üzemélettartamra és a berendezés védelmére tervezték a speciális hőmérsékleti tartományok és környezetvédelmi körülmények esetén. Ellentétben számos más zsírral, egyedi jellemzőjük révén a túlhevítést és ismételt lehűlést követően is visszatérnek az eredeti konzisztenciájukhoz. Ezen zsírok tapadóképessége biztosítja, hogy a kenés helyén maradnak.
  • A VULTREX MPG zsírok kitűnően teljesítenek a magas nyomásnak vagy nehéz lökésszerű terhelésnek kitett csapágyaknál, amennyiben gyakori vagy rendszeres az alkalmazás, mint az acélművek esetén.
  • A VULTREX MPG Synthetic Arctic egy NLGI 0 zsír, mely javasolt a központosított zsírozó rendszerekbe a heavy duty főútvonalon kívüli és bányászati berendezésekben, melyek extrém alacsony hőmérsékleti körülmények között üzemelnek.
  • Kiváló EP és kopásálló tulajdonságokat nyújt.
  • Hőmérsékleti tartomány: -45°C/-49°F és 120°C/248°F között.