VULTREX EGF-1000

Kenőzsírok (PRECISION, PEERLESS, THERMEX, VULTREX) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

54 kg

VULTREX EGF-1000

VULTREX EGF-1000

Bevezetés A Petro-Canada VULTREX zsírbázisú nyitott hajtómű-kenőanyagok (OGL) és a zárt hajtómű olajok (EGF) fejlett „Megoldást biztosító” termékek, melyek szintetikus fluidokat tartalmaznak, hogy kitűnő védelmet biztosítsanak az olyan kíméletlen üzemelési körülmények közötti kezelésnél, amelyek előfordulhatnak – a legkeményebb tél hidegétől az extrém nyári forróságig, valamint a nedves ill. a száraz környezeti körülmények esetén.

 A VULTREX EGF-1000 termék (szintetikus kenőanyagokat tartalmaz) kifejezetten a munkagépek, marógépek és exkavátorok nagy terhelésű zárt hajtóműveihez készült. Kivételes film-erősséget és kiváló kopásvédelmet nyújt. Az olyan hajtóművekhez tervezték, amelyeknél a gyártó 1000 cSt viszkozitást ír elő, vagy ahol félfolyékony zsírt használnak.

A Vultrex EGF-1000 terméket sikeresen alkalmazzák az elektromos bányászati kotrógépek, föld alatti bányagépek és sok más alkalmazás zárt hajtóműveinek kenőanyagaként. Kivételes folyékonyságának, filmerősségének és vízállóságának köszönhetően a Vultrex EGF-1000 forgó-maró hajtómű kenőanyagaként is használatos. Kiváló ellenállást biztosít fogaskerék-hajtás kenőanyagaként alkalmazva a „sárga” fémek jelenlétében, és ahol a kén/foszfor extrém nyomású adalékanyagai nem használhatók.