Traxon E Synthetic 75W-90

Hajtóműolajok, kézi és automataváltó olajok (TRAXON, ATF, DURADRIVE) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

20 liter
60 liter
205 liter

Traxon E Synthetic 75W-90

A TRAXON E Synthetic 75W-90 szintetikus kenőolaj heavy duty, extrém nyomási sebességváltó kenőanyag, mely nagyfokú filmerősséget és jobb üzemi teljesítményt kínál.

  • A TRAXON E Synthetic 75W-90 extrém nyomási adalékokat tartalmaz a számos terhelési körülmény esetén történő üzemeléshez és kiváló ellenállással bír az oxidáció ellen a kenőanyag hosszú élettartama érdekében.
  • Magas viszkozitási index, jó alacsony hőmérsékleti tulajdonságok és extrém alacsony hornyolási pont a kiváló védelem érdekében a hideg időjárás során.
  • Javasolt felhasználásra a kézi sebességváltókban, melyeknél EP típusú olaj az előírás, differenciálművekben, köztük a részlegesen önzáródóakban (csak utántöltésre) és átviteli házakban a nehéz berendezések, teherautók és traktorok esetén.
  • A legtöbb kézi sebességváltóban, differenciálműben, segédhajtási egységekben és véglehajtásokban történő használatra tervezték a személyautók, teherautók és főútvonalon kívüli járművek esetén, melyeknél EP típusú hajtómű kenőanyag az előírás.
  • Alkalmas a legtöbb olajkenésű univerzális csukló, kerékcsapágy, bolygómű, kormányművek és ipari lassító áttételek esetén, melyeknél GL-3, GL-4 vagy GL-5 olaj az előírás.
  • Kiváló termikus és oxidációs stabilitás és hajtómű tisztaság.
  • Nem alkalmazható az autóipari alkalmazásoknál, melyek API GL-4 specifikációt igényelnek a hajtóműben.

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő szabványokat: 

API GL-5 és MT-1 előírásokat és a SAE J2360 globális szabványt; valamint Dana Corporation, Axle Division, SHAES-256, SHAES-234, Navistar/International TMS 6816, MIL-L-2105D / MIL-PRF-2105E, Mack Truck GO-J Plus és Mack Truck GO-J, Eaton Axle Division PS-037, PS-163, PS-109, Meritor Automotive Inc. (formálisan Rockwell International) O-76-E (kőolaj), O-76-N (szintetikus).