TRAXON 80W-90

Hajtóműolajok, kézi és automataváltó olajok (TRAXON, ATF, DURADRIVE) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

20 liter
60 liter
205 liter
1040 liter

TRAXON 80W-90

A TRAXON 80W-90 kitűnő kopásvédelmet biztosít hosszútávon és megnöveli a sebességváltó egységek élettartamát, a fenntartási költségeket és az állásidő lecsökkentésével. 

  • A legtöbb kézi sebességváltóban, di­fferenciálműben, segédhajtási egységekben és véglehajtásokban történő használatra tervezték a személy-, teherautók és főútvonalon kívüli járművek esetén, melyeknél EP típusú hajtóműkenőanyag az előírás.
  • Alkalmas a legtöbb olajkenésű univerzális csukló, kerékcsapágy, bolygómű, kormányművek és ipari lassítóáttételek esetén, melyeknél GL-3, GL-4 vagy GL-5 olaj az előírás.
  • Kiváló termikus és oxidációs stabilitás és hajtómű tisztaság.
  • Megnöveli a csereintervallumokat 400.000 km-re, ahogyan maximalizálja az olajélettartamot.
  • Lecsökkenti az üledékképződést, megakadályozza a kemény szénüledékek lerakódását és ezáltal jobb kopásvédelmet biztosít.
  • Nem alkalmazható az autóipari alkalmazásoknál, melyek API GL-4 specikációt igényelnek a hajtóműben, automata váltókban, Motor-váltókban, ahol más a kenőanyagelőírás; hidrosztatikus hajtóművekben és rendszerekben, beleértve a nedves kuplung és fékekkenését; kézi tengelykapcsolóknál – fordítotttengelyek, elsőkerék-meghajtású járműveknél és ahol automata váltóolaj vagy motorolaj az előírás; spicer kéziváltókban, ahol egyszerű szintű olajokat írnak elő.

A DKA oxidációs teszt során azt mérik, hogy milyen veszélyes viszkozitás-növekedés következik be bizonyos idő elteltével, és hogyan változik a teljesítmény (ezért az alacsonyabb görbe jelzi a jobb értéket). A versenytársakhoz viszonyítva a Petro-Canada TRAXON teljesítménye a kiemelkedőreceptúra miatt egyszerűen kiváló.

Teljesítivagytúlszárnyalja a következőszabványokat: 

API GL-5 és MT-1 előírásokatés a SAE J2360 globálisszabványt; valamint MIL-PRF-2105E, Mack GO-J, Dana, Meritor, ZF TE-ML 05A, 12E, 16B, 17B, 19B, 21A, Navistar, MAN 342 M2, IVECO, DAF, Volvo, Scania STO:1