SUPREME C3 Synthetic 5W-30

Személygépjármű motorolajok (SUPREME) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

20 liter
205 liter

SUPREME C3 Synthetic 5W-30

SUPREME C3 Synthetic 5W-30

A SUPREME C3 Synthetic 5W-30 egy nagyteljesítményű személygépkocsi motorolaj, amely a szintetikus alapolajok és a fejlett kémiai adalékanyagok gondosan kiegyensúlyozott kombinációjával védi a benzin katalizátorokat és a dízel részecskeszűrőket. Ez a fejlett motorolaj azért lett kifejlesztve, hogy kiváló üzemanyagtakarékossági teljesítményt nyújtson, miközben még mindig kiemelkedő kopásvédelmet és lerakódás elleni védelmet biztosít.

  • A SUPREME C3 Synthetic motorolajat kifejezetten a modern motorok hosszabb olajleeresztési időtartamának biztosítására tervezték, mely teljesíti az ACEA C3/C2, az API SN és MB 229.31 teljesítményi szintek követelményeit.
  • A SUPREME C3 Synthetic rendkívüli ellenállást biztosít a termikus meghibásodásokkal szemben, kiváló alacsony hőmérsékleti kenési tulajdonságokkal és kitűnő motorvédelemmel rendelkezik még szélsőséges üzemi hőmérsékleteken is.
  • A SUPREME C3 Synthetic 5W-30 motorolaj felülmúlja a legújabb API SN benzin üzemű motorolaj specifikációt és az annál korábbi teljesítményszinteket.

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő szabványokat: 

ACEA C3/C2, API SN, Mercedes-Benz 229,31.