PRECISION XL Rail Curve

Kenőzsírok (PRECISION, PEERLESS, THERMEX, VULTREX) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

17 kg

PRECISION XL Rail Curve

PRECISION XL Rail Curve

A PRECISION XL Rail Curve grafitot tartalmaz, a vasúti szerelvények tengelyeinek, kerekeinek és az ott alkalmazott kenési helyek kenőzsírral történő használatához javasolt, ahol kiváló kopásvédelem az előírás.

  • A PRECISION XL Rail Curve egy NLGI 1 lítium zsír grafit összetevővel, mely alkalmas minden évszakos felhasználásra a mechanikai alkalmazásoknál, pályatest kenési rendszereknél (Portec, Lincoln), továbbá a fedélzeti kenési rendszereknél, mint Clicomatic rendszer.
  • A vasúti sínek kenőanyaga vízálló, tökéletesített kopásvédelmet, kitűnő tapadást ajánl, továbbá azon képesség előnyét, hogy képes széles körű hőmérsékleti tartományban történő üzemelésre.
  • A PRECISION XL Rail Curve kenőzsír javasolt a sín felőli mechanikai kenési rendszerekhez, váltók, kapcsolórendszerek (kézi/kefés alkalmazás), sínhevederek kenési helyei és kapcsoló rudak/kapcsolópántok, illetve egyéb vasúti alkalmazások esetén, amennyiben grafit zsír az előírás.
  • A PRECISIONTM zsírok akár 3-szor tovább tartanak (ASTM D3527), mint a vezető versenytárs márkák, miközben fejlett védelmet biztosítanak és segítik csökkenteni a karbantartási költségeket.
  • Hőmérsékleti tartomány: -50°C/-58°F és 120°C/248°F között.