PRECISION General Purpose Moly EP2, EP1, EP2

Kenőzsírok (PRECISION, PEERLESS, THERMEX, VULTREX) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

400 g
17 kg
54 kg
175 kg

PRECISION General Purpose Moly EP2, EP1, EP2

PRECISION General Purpose Moly EP2. P1,EP2
 
Bevezetés:
A Petro-Canada PRECISIONTM zsírjai prémium teljesítményű, hosszú élettartamú, univerzális felhasználásra alkalmas zsírok, melyeket az üzemeltetési költségek csökkentésére és a széleskörű működési hőmérsékleteket felülmúló védelem biztosítására állítottak elő.
 
Precision General Purpose:
Precision General Purpose EP1 A Precision General Purpose EP1 javasolt olyan központosított zsírzó rendszerekbe, melyek a nehéz terhelésű konvejor csapágyakban, mobil bányászati és erdészeti berendezésekben végzik a kenést ugyanúgy, mint a nagy sebességű ipari csapágyak esetén. Működési tartománya -30°C és 135°C (-22°F és 257°F) között.
 
Precision General Purpose EP2:
 A Precision General Purpose EP2 javasolt alacsony és mérsékelt sebességű és közepes hőmérsékleten működő csapágyak esetében. Működési tartománya -20°C és 135°C (-4°F és 275°F) között.
 
Precision General Purpose Moly EP2:
A Precision General Purpose Moly EP2 javasolt ipari gépek vagy közúton kívüli berendezések nagyteljesítményű alkalmazásánál, melyeknél előfordul a lökésszerű terhelés. Működési tartománya -20°C és 135°C (-4°F és 275°F) között.