PETRO-THERM

Hőközlőolajok (CALFLO, PETRO-THERM) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

205 liter
1040 liter

PETRO-THERM

 
PETRO-THERM

A PETRO-THERM és PETRO-THERM PPD általános felhasználású hőközlő kenőanyag,mely hosszú üzemélettartamot és kiemelkedő hőmérsékleti hatékonyságot biztosít a különféle ipari alkalmazásoknál, miközben ellenáll az oxidációs és termikus bomlásnak.

 

  • A PETRO-THERMTM egy a nyomás alatt nem álló, folyékony fázisú, zárt hőközlő rendszerekben 315°C (599°F) tömeghőmérsékletig történő használatra kifejlesztett hőközlő kenőanyag.
  • Hosszú, gazdaságos szolgáltatást nyújt számtalan ipari alkalmazásnál, mint például aszfaltgyárak, tengerészet, faipar, faszárító kamrák, ipari mosodák és fűtésszolgáltatások esetén.
  • A PETRO-THERM PPD egy a nyomás alatt nem álló, folyékony fázisú, zárt hőközlő rendszerekben 315°C (599°F) tömeghőmérsékletig történő használatra kifejlesztett hőközlő kenőanyag. Kiváló alacsony hőmérsékleti szivattyúzhatóság segíti a kezdő indítást a hideg hőmérsékleteken.
  • A PETRO-THERM PPD javasolt a kezdő indításokhoz hideg hőmérsékleteken -16°C (3°F)-ig (max. 2000 cSt viszkozitáson alapulva).
  • Az OSHA (USA), WHMIS (Kanada) és DPD (Európa) kritériumai értelmében nem tartalmaz toxikus anyagot.