ENVIRON AW 32, 46, 68

Hidraulikaolajok (HYDREX, ENVIRON) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

20 liter
205 liter

ENVIRON AW 32, 46, 68

ENVIRON AW

A Petro-Canada ENVIRON AW hidraulikus folyadékai nem mérgező, önmagukban biológiailag lebomló és újrahasznosítható kenőanyagok, így részben alkalmasak a környezetbarát érzékeny területeken igényelt hidraulikus alkalmazásokhoz. Az ENVIRON AW hidraulikus kenőanyagok erőteljes kopásálló,egyenes fokozatú hidraulikus kenőanyagokat kifejezetten a mobil és stabil heavy duty hidraulikus rendszerekben történő alkalmazásra fejlesztették ki. 

  • Az ENVIRON AW mentes a nehézfémektől, csökkentve ezzel a fémekkel szennyezett szennyvíz előfordulását.
  • Nem mérgező, önmagában biológiailag lebomló (OECD 301B protokoll értelmében) és újrafelhasználható.
  • Kiváló termikus stabilitással és oxidációs élettartammal rendelkezik, amely meghosszabbított intervallumokat jelent a cserék között, a termék kevésbé van kitéve a tárolásból eredő külső szennyeződésnek, minimalizálja az iszaposodást és a fényesedést, lerakódást.
  • Úgy fejlesztették ki, hogy kiemelkedő kopásálló védelmet biztosítson a berendezés meghosszabbított élettartama érdekében.
  • Kiváló rozsda és korrózió elleni védelem jellemzi.
  • Kiváló víz-elválaszthatóság és hidrosztatikus állandósága révén újrahasználható: az ENVIRON AW gyorsan elválik a víztől az adalékanyagok teljesítményvesztése nélkül.
  • A Petro-Canada ENVIRON AW hidraulikus kenőanyagait az erdészeti berendezések, fúrók, tengerészeti és bányászati üzemelésekhez tervezték, ill. az ipari gyártótelepeknél történő alkalmazásokhoz.
  • Az ENVIRONTM AW egyfokozatú hidraulikus fluidokat elsődlegesen a környezetvédelmi szempontból érzékeny területeken használt berendezésekhez állították elő.
  • Elérhető fokozatok: 32, 46 és 68.

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő előírásokat:

Denison Vane & Piston Pump (HF-0), Eaton Vickers M-2950-S és I-286-S, Cincinnati Machine P-68 (ISO 32), P-70 (ISO 46) és P-69 (ISO 68), Engel (AW 46), GMLS 2, Bosch-Rexroth RD 90220, NSF H2, DIN 51524 Part 2 HLP vagy ISO 6743/4 HM típus

Megfelel a következő gyártmányokhoz: 

Bosch-Rexroth (Mannesman), Eaton Vickers, Hagglunds, Parker/Denison, Sauer-Danfoss, Racine, Oilgear, Hydreco, Dynex és egyéb gyártók berendezéseibe

Az ENVIRON AW kenőanyagok használhatóak az ezüst csapágyakkal rendelkező hidraulikus szivattyúkban, mint a Lucas szivattyúk, mivel ezen csapágyakban nem mozdul el az ezüst, és nem tartalmaznak cink-alapú kopásálló adalékanyagokat.