DURON UHP E6 10W-40

Haszongépjármű motorolajok (DURON) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

20 liter
205 liter

DURON UHP E6 10W-40

DURON UHP E6 10W-40

A DURON UHP E6 10W-40 termék egy kiváló minőségű, nagyteljesítményű dízel motorolaj, mely kifejezetten az ACEA E6 követelményeihez igazodik, és még a legnehezebb körülmények között is megfelelő védelmet biztosít a motorok számára.

  • A DURON UHP E6 10W-40 kitűnő üzemeltetés hatékonyságot mutat! A kiegyensúlyozott, magas minőségű alapolajak segítségével a motor tovább tartja fenn újszerű teljesítményét, energia- és üzemanyag-megtakarítási hatékonyságát. A DURON UHP E6 10W-40 termékben használt tiszta alapolajak alacsony illékonysága csökkenti az elpárolgást, így kevesebb az olajveszteség, csökken az utántöltés gyakorisága. A viszkozitás-növelő korom szabályozása és az oxidációs sűrűsödésnek történő ellenállása által a DURON UHP E6 10W-40 megvédi az Ön motorját a viszkózus ellenállástól.
  • A DURON UHP E6 10W-40 meghosszabbított igénybevételi intervallumokat biztosít! Kifejezetten a legfejlettebb alapolajokból és válogatott adalékokból készülve a DURON UHP E6 10W-40 tovább megtartja friss olaj jellemzőit. Az oxidációs sűrűsödésnek történő jobb ellenállással a motor tisztább marad, kevesebb utántöltés szükséges és Ön biztonságosan meghosszabbíthatja az igénybevételi intervallumait anélkül, hogy kockáztatná a megnövekedett motorkopást és az alacsonyabb teljesítményt. A DURON UHP E6 10W-40 alacsony SAPS (szulfát hamu, foszfor, kén) tartalmú motorolajat kifejezetten az olaj-igénybevétel meghosszabbításához fejlesztették ki az EURO 4 és 5 károsanyag-kibocsátási járműveiben, melyek rendelkeznek vagy nem rendelkeznek utókezelő rendszerekkel, mint az EGR (kipufogógáz visszakeringető), DPF (dízel részecskeszűrő) és SCR (szelektív katalitikus utókezelés).
  • A DURON UHP E6 10W-40 minden időjárási körülmény teljesítménye: A kíméletlen, alacsony hőmérsékleteken a DURON UHP E6 10W-40 kivételes hidegpontja és a hideg szivattyúzási jellemzői biztosítják, hogy Ön elérje azt a motorteljesítményt és védelmet, amire szüksége van. A DURON UHP 10W-40 felülmúlja egy SAE 5W szivattyúzási előírásait. Extrém magas hőmérsékleteken a DURON UHP E6 10W-40 magas viszkozitási indexű alapolajai és nyírásstabil jellemzői gondoskodnak a viszkozitási teljesítmény szinten tartásáról a csökkentett motorkopás és fokozott motorvédelem érdekében.
  •  A DURON UHP E6 10W-40 motorolaj felülmúlja az ACEA E6/E7/E9 szabványokat.

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő szabványokat:

ACEA E6/E7/E9, API CI-4, DAF Standard Drain, Extended Drain, Deutz DQC III-10 LA, Mack EO-N, MAN 3477, 3275-1, Mercedes-Benz 228.51, MTU 3.1, Renault RLD-2, Scania LA (teljesíti a Scania alacsony hamuszint előírását), Volvo VDS-3