DURON UHP 0W-30

Haszongépjármű motorolajok (DURON) - Ipari felhasználások

Kiszerelések

1 liter
4 liter
20 liter
205 liter
1040 liter

DURON UHP 0W-30

DURON UHP 0W-30

A DURON UHP 0W-30 termék extrém hideg üzemi körülmények közötti felhasználásra került kifejlesztésre, ahol az elsődleges szempont a könnyű indítások által a kopás csökkentése.

  • Csúcsminőségű szintetikus motorolaj a legkorszerűbb személy-, haszongépjárművek és transzporterek számára, benzin és dízel motorral egyaránt.
  • A DURON UHP termékcsalád a Petro-Canada által szabadalmazott HT tisztítási eljárással 99,9%-os tisztaságra kifinomított II-es csoportos alapolaj és gondosan válogatott adalékcsomag-keverék hozzáadásával készül. Kiemelkedő diszpergens tulandonságai gátolják a lakk, iszap és egyéb lerakódások kialakulását és tökéletes kopásvédelmet biztosítanak.
  • Egyedülállóan alacsony párolgási vesztesége csökkenti a motorolaj fogyasztást és hosszú olajcsere intervallumot tesz lehetővé, valamint lecsökkenti a károsanyag-kibocsátást az EPA és az Euro 5 (vagy újabb) alacsony kibocsátási normáknak megfelelően. A DURON UHP motorolaj használata minden járműbe ajánlott, mely dízel részecskeszűrővel (DPF), kipufogó újrakeringető rendszerrel (EGR), szelektív katalitikus utókezelő rendszerrel (SCR katalizátorral) vannak felszerelve.
  • A DURON UHP 0W-30 motorolaj megfelelően alkalmazható dízel üzemű motorokban, melyeknél API CK-4, CJ-4, CI-4 Plus, CI-4, CH-4 vagy korábbi teljesítményszint az előírás.
  • A DURON UHP 0W-30 motorolaj felülmúlja a legújabb API SN és SM benzin üzemű motorolaj specifikációkat és az annál korábbi teljesítményszinteket.
  • A DURON UHP 0W-30 motorolaj megfelel továbbá a nedves kuplung esetében történő alkalmazásra a JASO MA vagy MA-2 előírások esetén.
  • A DURON UHP 0W-30-es olaj még -30°C alatt is jól szivattyúzható.
  • A DURON UHP 0W-30 csökkenti a szükségtelen állásidőt. Állítsa le a motort azzal a magabiztossággal, hogy extrém hideg hőmérsékleten is újra lehet indítani!

Teljesíti vagy túlszárnyalja a következő szabványokat: 

API CK-4,  CI-4 Plus, CI-4, CH-4, SN, SM, SL, Caterpillar TO-2, ECF-3, Cummins CES 20086, JASO MA, MA2