Beslux Fluor Liq Spray

Ipari karbantartási AEROSOLOK - Élelmiszeripar

Kiszerelések

520 ml

Beslux Fluor Liq Spray

 BESLUX FLUOR LIQ SPRAY

PTFE kenőanyag szintetikus bázisolajon

Élelmiszer-minősítésű szintetikus kenőanyag PTFE-tartalommal

Speciális többcélú szintetikus aerosol termék. Teflont tartalmaz.

Élelmiszeripari használatra tervezték, ahol az NSF USDA H-1 osztályú kenőanyagok és olajok szükségesek az élelmiszerrel való esetleges érintkezés lehetősége miatt. Szórt, mikronizált PTFE-t tartalmaz, hogy kiváló kenőképességet biztosítson, és jelentősen csökkentse a kapcsolódó felületek közötti súrlódást.

Megfelelően alkalmazható azokon a területeken, ahol a fehér és szagtalan kenőanyag szükséges. 100%-ban szintetikus termék, a széles körű hőmérsékletek közötti felhasználásra: -45°C-tól akár 200°C feletti hőmérsékletig. 

Megelőzi a korróziót és megvéd a nedves és piszkos környezeti hatásoktól. Folyékony jellegének köszönhetően kitűnően eljut a kenőanyag a nehezen megközelíthető kenési helyekre is. Magas szigetelő-képesség jellemzi. Kiváló hatású a hagyományos kenőanyagokkal ellentétben.

Figyelmeztetés:

Nyomás alatti tartály! Védje a napsütéstől, és ne tegye ki 50°C feletti hőmérsékletnek! Még használat után se nyissa fel, lyukassza ki vagy égesse el a flakont! Ne permetezze nyílt lángba vagy bármely izzó anyagra! Gyúlékony forrásoktól tartsa távol! Tilos a dohányzás! Gyermekektől tartsa távol! Csak jól szellőztetett helyen használható! Ne lélegezze be a gőzt!